Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of Marine Biology
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 11, Number 3 (2019-10)
Production of protein hydrolysates from Caspian shad (Alosa caspia) by-products using Alcalase enzyme
تولید پروتئین هیدرولیز شده از ضایعات ماهی زالون (Alosa caspia) با استفاده از آنزیم آلکالاز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Feasibility study of macroalgae mariculture in coastal tide zones, effluent channels and shrimp ponds in Bushehr province
استعدادیابی کشت و پرورش ماکروجلبکهای دریایی در محدوده جزرومدی سواحل، کانالهای زهکش و استخرهای پرورش میگو در استان بوشهر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of different levels of copper and manganese on sperm morphological structure of Caspiomyzon wagneri
تأثیر سطوح مختلف مس و منگنز بر ساختار ریختشناسی اسپرم مارماهی دهان گرد خزری Caspiomyzon wagneri (Kessler, 1870)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Heavy metals amount remained in the muscle and hepatopancreas of Chabahar Bay's Pharaoh Cuttlefish (Sepia pharaonis) compared to the global guidelines (WHO & FAO)
میزان برخی فلزات سنگین در عضله و هپاتوپانکراس ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis) خلیج چابهار و مقایسه با استانداردهای جهانی (FAO و WHO)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Feasibility and Optimization of Pigments Production in Spirulina platensis Mixotrophic Culture
امکانسنجی و بهینهسازی تولید رنگدانهها در کشت میکسوتروف platensis Spirulina
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of the accumulation and origin of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs)in water, Sediment and brown algae Cystoseira indica in the northern coast of Makoran Sea
ارزیابی میزان تجمع و منشأ هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای ( PAHs) در آب، رسوب و جلبک قهوهای Cystoseira indica در سواحل شمالی دریای مکران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment of Phenolic Components of the microalgae Spirulina platensis using two methods of Chromatography, TLC and HPLC
ارزیابی ترکیبات فنلی ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با دو روش کروماتوگرافی TLC و HPLC
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparison the fatty acid composition of the Golden trevally (Gnathanodon speciosus) fish meat from Oman Sea in the summer and winter
مقایسه ترکیب اسید چرب گوشت ماهی گیش طلایی (Gnathanodon speciosus) دریای عمان در تابستان و زمستان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles