Journal archive for Google Scholar Robot!
Journal of Marine Biology
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 9, Number 3 (2017-10)
Study on Ecological of macroscopic Red Algae in the Coast of Bushehr Province
مطالعه اکولوژیکی جلبکهای قرمز ماکروسکوپی سواحل استان بوشهر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Differential identification of five marine sponges in the inter-tidal zone of Hormuz island (Persian Gulf) by the microstructure of the spicules
تشخیص افتراقی پنج گونه از اسفنجهای مناطق بین کشندی جزیره هرمز (خلیجفارس) بر اساس بررسی ساختار اسپیکول با استفاده از میکروسکوپ الکترونی نگاره
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Isolation and Molecular Identification of Marine Actinomycetes spp. Isolated from Persian Gulf and their Evaluation for Production of Cytotoxic Anti Breast Cancer Metabolites in in vitro condition
جداسازی و شناسایی مولکولی اکتینومیستهای دریازی خلیج فارس و ارزیابی آنها جهت تولید متابولیتهای سیتوتوکسیک ضد سرطان سینه در شرایط آزمایشگاهی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of various cooking methods on fatty acid profiles and chemical composition of lobster (Thenus orientalis)
اثرات روشهای مختلف پخت بر روی پروفایل ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لابستر (Thenus orientalis)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Changes in Quality indexes and Fatty acids of PUD White leg shrimps (Litopenaeus vannamei) at -18 ° C
تغییرات شاخصهای کیفی و اسیدهای چرب میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) نگهداری شده در دمای 18- درجه سانتیگراد به روش بدون سر و پوست
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of dietary green tea extract on growth, body composition and antioxidant defence in sturgeon hybrid (Huso huso ♂ × Acipenser ruthenus ♀)
اثرات تغذیه با سطوح مختلف عصاره چای سبز بر رشد، ترکیب لاشه و دفاع آنتیاکسیدانی در تاسماهی هیبرید (Huso huso ♂ × Acipenser ruthenus ♀) جوان
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of different levels of multi-enzyme combo on blood parameters and immunity factors in fingerlings of Kutum (Rutilus kutum)
تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم کمبو بر شاخصهای خونی و ایمنی بچه ماهیان سفید (Rutilus kutum)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Isolation and Identification of Halophilic Bacteria Producing Lipase from Miankaleh Wetland
جداسازی و شناسایی باکتریهای نمکدوست تولیدکننده آنزیم لیپاز از تالاب میانکاله
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles