بررسی اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس (Chlorella vulgaris) توسط هیدرولیز آنزیمی در پوشش نانو کامپوزیتی بر فساد شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری در یخچال
شناسایی مولکولی برخی گونه های هامور ماهیان (Serranidae family) در آبهای پیرامون جزایر قشم و هرمز با استفاده توالی یابی ژن COI
بررسی فراوانی باکتریهای خانواده ویبریوناسه در فصول تابستان، پاییز و زمستان با تأکید بر فرآیند تغییرات رادیکال آزاد اکسیژن، سوپراکسید دیسموتاز و کاتالاز در بافت عضله صدف محار (Pinctada radiata)
تغییرات رفتاری و آسیبشناسی بافتی ماهی کلمهخزری (Rutilus rutilus caspicus) و قزلآلای رنگین@کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با مسمومیت ناشی از فلزروی
تعیین شاخصهای رشد، بیوشیمیایی خون و آنزیمهای کبدی تاسماهی سیبری (Acipense baerii) تغذیه شده با جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis)
شناسایی باکتری Aeromonas caviae با قابلیت تولید آنزیم لیپاز از شمال خلیج فارس (بهینه سازی و خالص سازی آنزیم)