بررسی اثرات تغذیهای با آرتمیای بالغ فرانسیسکانای غنیشده با روغن کبد ماهی کاد و ویتامین C بر رشد، بازماندگی و مقاومت (در برابر تنش شوری و دمایی) در لارو ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis)
آسیبشناسی بافت کبد و آبشش در ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus) تغذیهشده با اسیدآمینه سیستیین در مواجهه با فلزات سنگین مس و روی
تغییرپذیری مکانی زمانی کلروفیلa و شکوفایی جلبکی با استفاده از دادههای ماهوارهای در حوضه جنوبی دریای خزر
بررسی و شناسایی گروه های زئوپلانکتونی انتقال یافته توسط تخلیه آب توازن کشتی های ورودی به پایانههای
بندر امام خمینی (ره)
بررسی و مقایسه فعالیت ضد باکتریایی عصاره متانولی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota و اسفنج گونه furcata Niphates جزیره هنگام خلیجفارس
مقایسه ترکیبات شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب عضله فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) وحشی با نوع پرورشی