[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
چاپ مقالات مربوط به کارهای تحقیقی دوسال اخیر (1398 یا 1397) در حداکثر در یک فصل 
..
IF

ضریب تاثیر  مجله زیست شناسی دریا در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال 1393 

 0.156 :(IF (ISC

http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx

..
ISC
این مجله در پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام(ISC) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی به آدرس زیر نمایه می باشد:
..
نرم افزار ویراستار
جهت انجام اصلاحات املایی، نوشتاری و ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
چاپ

ارسال تا نتیجه داوری مقاله 60 روز

..
:: دوره 7، شماره 4 - ( زمستان 1394 ) ::
جلد 7 شماره 4 صفحات 66-55 برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی ویژگی ماهی قره برون (Acipenser percicus) نمک‌سود شده
فاطمه کردکتولی، مسعود هدایتی فرد
دانشگاه آزاد اسلامی، قائم‌شهر
چکیده:   (5005 مشاهده)

در این مطالعه اثرات غلظت‌های  12 و 25 درصدی نمک‌سود کردن در طی زمان­های 6 و 12 ساعت در دمای محیط بر ویژگی‌های کیفی، میکروبی و ترکیب اسید چرب فیله ماهی قره‌برون (Acipenser percicus) موردبررسی قرار گرفت. افزایش زمان نمک‌سود از 6 به 12 ساعت منجر به افزایش معناداری (05/0>P) در مواد از ته فرار از 10/0 ± 05/6  به 61/1± 25/8 میلی‌گرم در 100 گرم بافت و عدد پر اکسید از 01/0 ± 16/1 به 05/0 ± 27/2 میلی اکی والان در کیلوگرم روغن و تیوباربیتوریک اسید  از 02/0 ± 675/0 به 01/0 ± 105/1 میلی‌گرم مالون دی آلدئید در کیلوگرم بافت گردید. همچنین جمعیت کل باکتریایی، کپک و مخمر و باکتری‌های نمک دوست پس از گذشت 12 ساعت و افزودن 25 درصد نمک افزایش معناداری یافت. مجموع اسیدهای چرب غیراشباع با یک باند مضاعف در ماهی تازه 65/64 (گرم در 100 گرم) به دست آمد که در نمونه­های نمک‌سود شده پس از 12 ساعت نگه­داری در 25 درصد نمک، به 41/58 (گرم در 100 گرم) کاهش یافت (05/0>P).

واژه‌های کلیدی: خواص کیفی، اسید چرب، ماهی‌قره برون، نمک‌سود کردن.
متن کامل [PDF 281 kb]   (1506 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: شیلات
دریافت: 1395/1/15 | پذیرش: 1395/1/15 | انتشار: 1395/1/15
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The effect of time and salt concentration on qualitative characteristics, microbial and fatty acid composition ofPersian sturgeon (Acipenser percicus). 3 2016; 7 (4) :55-66
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-406-fa.html

کردکتولی فاطمه، هدایتی فرد مسعود. ارزیابی ویژگی ماهی قره برون (Acipenser percicus) نمک‌سود شده. زیست شناسی دریا. 1394; 7 (4) :55-66

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-406-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 7، شماره 4 - ( زمستان 1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا Journal of Marine Biology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4710