[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
چاپ مقالات مربوط به کارهای تحقیقی دوسال اخیر (1398 یا 1397) در حداکثر در یک فصل 
..
IF

ضریب تاثیر  مجله زیست شناسی دریا در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال 1393 

 0.156 :(IF (ISC

http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx

..
ISC
این مجله در پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام(ISC) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی به آدرس زیر نمایه می باشد:
..
نرم افزار ویراستار
جهت انجام اصلاحات املایی، نوشتاری و ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
چاپ

ارسال تا نتیجه داوری مقاله 60 روز

..
:: دوره 7، شماره 2 - ( تابستان 1394 ) ::
جلد 7 شماره 2 صفحات 98-91 برگشت به فهرست نسخه ها
مقایسه قدرت پاک‌سازی عصاره جلبک‌های قرمز (Acanthophora nayadiformis و Laurencia snyderiae) با جفت میوه بلوط
زیبا فیضی ، معصومه قدمی ، راضیه مقدم ، زینب صالحپور ، احمد شادی ، محسن حیدری
چکیده:   (4438 مشاهده)

هدف از این مطالعه بررسی قدرت پاک‌سازی رادیکالی و خواص ضد اکسیدانی عصاره کلروفرمی دو گونه جلبکی (Acanthophora nayadiformis و Laurencia snyderiae) در مقایسه با عصاره هیدرو الکلی، کلروفرمی و عصاره آبی جفت میوه بلوط (Quercus brantii var. persica) بود. عصاره گیری از سه گونه موردمطالعه با روش خیساندن و بررسی فعالیت ضد اکسیدانی با دو روش Folin–Ciocalteau و DPPH انجام شد. بالاترین مقدار فنل کل (29/0±09/44) (برحسب میلی‌گرم اسید گالیک در گرم عصاره) را عصاره آبی جفت میوه بلوط داشت و کمترین مقدار فنل کل (41/0±27/2) (برحسب میلی‌گرم اسید گالیک در گرم عصاره) نیز مربوط به جلبک A. Nayadiformis بود. بیشترین فعالیت ضد اکسیدانی (562/1±025/215 میلی مول ترولکس بر گرم عصاره) و درصد مهار (65/0±15/90) با آزمون رادیکال آزاد DPPH نیز مربوط به عصاره آبی جفت میوه بلوط است و کمترین مقادیر (903/1±821/2 میلی مول ترولکس بر گرم عصاره) (99/3±89/5) نیز مربوط به عصاره کلروفرمی جلبک قرمز A. nayadiformis بود. اختلاف معنی‌داری بین عصاره کلروفرمی جلبک‌های موردمطالعه با عصاره‌های جفت میوه بلوط (عصاره‌های آبی، کلروفرمی و هیدروالکلی) ازنظر فعالیت آنتی‌اکسیدانی با آزمون DPPH وجود داشت. این مطالعه نشان داد که قدرت آنتی - اکسیدانی و ضد رادیکالی جلبک‌های آبزی در مقایسه با گیاه بلوط (خشکی -زی) ضعیف و قابل‌چشم‌پوشی است.

واژه‌های کلیدی: خلیج‌فارس، پاک‌سازی رادیکالی، بلوط، فنل کل، تست DPPH.
متن کامل [PDF 652 kb]   (2242 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: شیلات
دریافت: 1394/10/4 | پذیرش: 1394/10/4 | انتشار: 1394/10/4
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Feizi Z, Ghadami M, Moghadam R, Salehpour Z, Shadi A, Heydari M. Comparison Scavenging power of Red algae species with Oak fruits jaft (Quercus brantii var. persica). 3 2015; 7 (2) :91-98
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-376-fa.html

فیضی زیبا، قدمی معصومه، مقدم راضیه، صالحپور زینب، شادی احمد، حیدری محسن. مقایسه قدرت پاک‌سازی عصاره جلبک‌های قرمز (Acanthophora nayadiformis و Laurencia snyderiae) با جفت میوه بلوط. زیست شناسی دریا. 1394; 7 (2) :91-98

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-376-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 7، شماره 2 - ( تابستان 1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا Journal of Marine Biology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4710