[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
چاپ مقالات مربوط به کارهای تحقیقی دوسال اخیر (1398 یا 1397) در حداکثر در یک فصل 
..
IF

ضریب تاثیر  مجله زیست شناسی دریا در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال 1393 

 0.156 :(IF (ISC

http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx

..
ISC
این مجله در پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام(ISC) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی به آدرس زیر نمایه می باشد:
..
نرم افزار ویراستار
جهت انجام اصلاحات املایی، نوشتاری و ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
چاپ

ارسال تا نتیجه داوری مقاله 60 روز

..
:: دوره 5، شماره 2 - ( تابستان 1392 ) ::
جلد 5 شماره 2 صفحات 70-61 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر رنگدانه گیاهی لوتئین بر فاکتورهای رشد،تغذیه، بقا و رنگ‌پذیری گوشت‌ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius)
شایان قبادی ، الهه خدابخش
چکیده:   (4538 مشاهده)
در این تحقیق، اثر رنگدانه گیاهی لوتئین بر فاکتورهای رشد، بقا و رنگ‌پذیری گوشت‌ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)با میانگین وزنی 36±87 گرم، به مدت 8 هفته مورد بررسی قرار گرفت.این بررسی با استفاده از طرح کاملاً تصادفی شامل جیره‌های غذایی حاوی دوزهای 14، 16 و 20 میلی‌گرم بر کیلوگرم لوتئین و جیره فاقد افزودنی به عنوان شاهد انجام شد. نتایج نشان داد بر اساس زیست‌سنجی‌های انجام شده در طی دوره پرورش‌، از نظر طول، اختلاف معنی‌داری بین تیمارهای تغذیه شده با لوتئین مشاهده نشد(05/0P). از نظر شاخص‌های رشد، تغذیه و بقاء به‏جز فاکتور وضعیت (CF)، اختلاف معنی‌داری بین تیمارهای تغذیه شده با لوتئین دیده نشد (05/0P). به طور کلی کم‌ترین میزانFCR و CF و همینطور بیش‌ترین میزان BWI، GR و بقاء مربوط به تیمار 4 (حاوی 20 میلی‌گرم در کیلوگرم لوتئین در جیره غذایی) بوده است. از لحاظ رنگ‌پذیری بین تیمارهای آزمایشی، تیمار تغذیه شده با 20 میلی‌گرم در کیلوگرم لوتئین بیش‌ترین تغییر رنگ را نسبت به سایر تیمارها و تیمار شاهد ایجاد نمود. این نتایج نشان داد که استفاده از رنگدانه گیاهی لوتئین در جیره غذایی ماهی آزاد دریای خزر موثر و مناسب است.
واژه‌های کلیدی: ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius)، لوتئین، رشد، بقا، رنگ‌پذیری.
متن کامل [PDF 668 kb]   (2543 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: شیلات
دریافت: 1393/11/14 | پذیرش: 1393/11/14 | انتشار: 1393/11/14
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ghobadi S, Khodabakhsh E. Effect of phytogenic pigment lutein on growth performance, nutrition, survival rate and pigmentation of Salmotruttacaspius. 3 2013; 5 (2) :61-70
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-264-fa.html

قبادی شایان، خدابخش الهه. اثر رنگدانه گیاهی لوتئین بر فاکتورهای رشد،تغذیه، بقا و رنگ‌پذیری گوشت‌ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius). زیست شناسی دریا. 1392; 5 (2) :61-70

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-264-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 5، شماره 2 - ( تابستان 1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا Journal of Marine Biology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4710