P). از نظر شاخصهای رشد، تغذیه و بقاء بهجز فاکتور وضعیت (CF)، اختلاف معنیداری بین تیمارهای تغذیه شده با لوتئین دیده نشد (05/0
P). به طور کلی کمترین میزانFCR و CF و همینطور بیشترین میزان BWI، GR و بقاء مربوط به تیمار 4 (حاوی 20 میلیگرم در کیلوگرم لوتئین در جیره غذایی) بوده است. از لحاظ رنگپذیری بین تیمارهای آزمایشی، تیمار تغذیه شده با 20 میلیگرم در کیلوگرم لوتئین بیشترین تغییر رنگ را نسبت به سایر تیمارها و تیمار شاهد ایجاد نمود. این نتایج نشان داد که استفاده از رنگدانه گیاهی لوتئین در جیره غذایی ماهی آزاد دریای خزر موثر و مناسب است.
بازنشر اطلاعات | |
![]() |
این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است. |