اثرات تغذیه با سطوح مختلف عصاره چای سبز بر رشد، ترکیب لاشه و دفاع آنتیاکسیدانی در تاسماهی هیبرید (Huso huso ♂ × Acipenser ruthenus ♀) جوان
تغییرات شاخصهای کیفی و اسیدهای چرب میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) نگهداری شده در دمای 18- درجه سانتیگراد به روش بدون سر و پوست
جداسازی و شناسایی مولکولی اکتینومیستهای دریازی خلیج فارس و ارزیابی آنها جهت تولید متابولیتهای سیتوتوکسیک ضد سرطان سینه در شرایط آزمایشگاهی
تشخیص افتراقی پنج گونه از اسفنجهای مناطق بین کشندی جزیره هرمز (خلیجفارس) بر اساس بررسی ساختار اسپیکول با استفاده از میکروسکوپ الکترونی نگاره