[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
چاپ مقالات مربوط به کارهای تحقیقی دوسال اخیر (1398 یا 1397) در حداکثر در یک فصل 
..
IF

ضریب تاثیر  مجله زیست شناسی دریا در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال 1393 

 0.156 :(IF (ISC

http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx

..
ISC
این مجله در پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام(ISC) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی به آدرس زیر نمایه می باشد:
..
نرم افزار ویراستار
جهت انجام اصلاحات املایی، نوشتاری و ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
چاپ

ارسال تا نتیجه داوری مقاله 60 روز

..
:: دوره 2، شماره 4 - ( زمستان 1389 ) ::
جلد 2 شماره 4 صفحات 65-59 برگشت به فهرست نسخه ها
اثر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بقاء شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus)
مجید رازقی منصور ، نرمین عزت رحیمی ، سیده حوریه بیکایی ، مراد شاکر خشرودی
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قائم شهر
چکیده:   (6518 مشاهده)
در این مطالعه تأثیر 5 جیره آزمایشی با سطح یکسان پروتئین 45 درصد و انرژی 370 کیلوکالری در 100 گرم با منابع پروتئینی مختلف با 3 تکرار برای هر تیمار که مجموعاً 15 مخزن آزمایشی را تشکیل داده و در قالب یک طرح کاملاً تصادفی بر روی شاه میگوی چنگال باریک مورد ارزیابی قرار گرفت. منابع اصلی تامین کننده پروتئین پودر ماهی (F) و آرد سویا (S) بوده و بتدریج پودر ماهی از 100 درصد در جیره با 100 درصد آرد سویا جایگزین گردید. جیره های آزمایشی شامل F70/S30 ، F30/S70 ، F50/S50، F0/S100 و F100/S0 بودند. نتایج نشان دادند که جیره های F100/S0 و F70/S30 نتایج بهتری را در افزایش وزن، نرخ رشد ویژه، ضریب بهره برداری پروتئین، ضریب تبدیل غذایی و میزان مصرف غذای روزانه داشت. با توجه به عدم وجود اختلاف معنی دار در سطح اعتماد 95 درصد بین تیمارهای تغذیه شده با جیره غذایی حاوی F100/S0 و تیمارهای تغذیه شده با جیره غذایی حاوی F70/S30 از نظر توجیه اقتصادی برای ساخت جیره های تجاری جیره حاوی F70/S30 توصیه می گردد.
واژه‌های کلیدی: آرد ماهی، آرد سویا، خرچنگ دراز آب شیرین، جیره غذایی
متن کامل [PDF 173 kb]   (2259 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/11/11 | پذیرش: 1392/11/11 | انتشار: 1392/11/11
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Razeghi Mansour M K, Ezat Rahimi N, Beikaie S H, Shaker M. Effect of Replacement of fish meal with soybean meal in diets on growth performance and survival of Narrow Claw Crayfish (Astacus leptodactylus). 3 2011; 2 (4) :59-65
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-96-fa.html

رازقی منصور مجید، عزت رحیمی نرمین، بیکایی سیده حوریه، شاکر خشرودی مراد. اثر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بقاء شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus). زیست شناسی دریا. 1389; 2 (4) :59-65

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-96-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 2، شماره 4 - ( زمستان 1389 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا Journal of Marine Biology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4710