[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
چاپ مقالات مربوط به کارهای تحقیقی دوسال اخیر (1398 یا 1397) در حداکثر در یک فصل 
..
IF

ضریب تاثیر  مجله زیست شناسی دریا در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال 1393 

 0.156 :(IF (ISC

http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx

..
ISC
این مجله در پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام(ISC) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی به آدرس زیر نمایه می باشد:
..
نرم افزار ویراستار
جهت انجام اصلاحات املایی، نوشتاری و ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
چاپ

ارسال تا نتیجه داوری مقاله 60 روز

..
:: دوره 3، شماره 1 - ( بهار 1390 ) ::
جلد 3 شماره 1 صفحات 59-53 برگشت به فهرست نسخه ها
تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک (Prebiotic) اینولین بر روی رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
سید مهیار میرا ، رضا اکرمی ، مسعود هدایتی فرد
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قائمشهر
چکیده:   (7796 مشاهده)
در این بررسی تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین در جیره بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با وزن متوسط 82/0 ±1/1 گرم به مدت 8 هفته در سال 1389 انجام گردید. پربیوتیک اینولین در چهار سطح صفر (شاهد)، 5/0 ، 1 و 5/1 درصد به جیره تجاری اضافه گردید. نتایج نشان داد که افزودن اینولین به جیره به میزان 5/0درصد، تاثیر معنی‌داری بر برخی فاکتورهای رشد شامل افزایش وزن ، ضریب تبدیل غذایی و وزن نهایی داشت ( P<0/05). در نرخ بازماندگی و ترکیب لاشه اختلاف معنی‌داری بین تیمارها وجود نداشت ( P>0/05). نتایج آزمون رگرسیون حاکی از همبستگی منفی بین شاخص های رشد و بازماندگی با افزایش سطح اینولین در جیره بود. بیشترین تراکم لاکتوباسیلوس روده در سطح 5/0 درصد اینولین در جیره مشاهده گردید ( P<0/05). نتایج این آزمایش نشان داد اضافه کردن اینولین به میزان 5/0 درصد به جیره تجاری ماهی سفید می‌تواند در افزایش رشد و بقاء تاثیر مثبت داشته باشد.
واژه‌های کلیدی: پربیوتیک اینولین، تغذیه، رشد، ترکیب لاشه، ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
     
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/11/9 | پذیرش: 1392/11/9 | انتشار: 1392/11/9
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mira S M, krami R, Hedayatifard M. Effect of different level of dietary prebiotics inulin on the growth performance, survival and body composition of juvenile kutum (Rutilus frisii kutum). 3 2011; 3 (1) :53-59
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-86-fa.html

میرا سید مهیار، اکرمی رضا، هدایتی فرد مسعود. تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک (Prebiotic) اینولین بر روی رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum). زیست شناسی دریا. 1390; 3 (1) :53-59

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-86-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 3، شماره 1 - ( بهار 1390 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا Journal of Marine Biology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4710