[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
چاپ مقالات مربوط به کارهای تحقیقی دوسال اخیر (1398 یا 1397) در حداکثر در یک فصل 
..
IF

ضریب تاثیر  مجله زیست شناسی دریا در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال 1393 

 0.156 :(IF (ISC

http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx

..
ISC
این مجله در پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام(ISC) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی به آدرس زیر نمایه می باشد:
..
نرم افزار ویراستار
جهت انجام اصلاحات املایی، نوشتاری و ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
چاپ

ارسال تا نتیجه داوری مقاله 60 روز

..
:: دوره 11، شماره 4 - ( زمستان 1398 ) ::
جلد 11 شماره 4 صفحات 58-47 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی ارزش غذایی (اسیدهای چرب ضروری) سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani تغذیه‌شده با جیره‌های مختلف میکرو جلبکی و گیاهی
رحیمه رحمتی ، ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی ، ابوالقاسم روحی
پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، ساری، ایران
چکیده:   (2492 مشاهده)
در این تحقیق که در شهریور ماه سال 1396 انجام گرفت، اثرات جیره‌های متنوع بر ترکیب اسیدهای چرب ضروری سیکلوپوئید کوپه‌پود Acanthocyclops trajani جهت بهبود ارزش غذایی بررسی شد. بدین منظور، ابتدا کوپه‌پود در مخازن 120 لیتری با تغذیه از جیره‌های مختلف (3 تیمار، هرکدام در سه تکرار) شامل ترکیب زنده میکرو جلبک‌های Scenedesmus obliquus و Spirulina maxima، مخلوط خشک‌شده میکرو جلبک‌های مذکور (با نسبت 1:1) و ترکیب خشک‌شده سبزیجات (اسفناج، جعفری و گشنیز) به کشت انبوه رسید. نتایج نشان داد که نوع و میزان اسیدهای چرب ضروری در بدن کوپه پود به‌طور معناداری تحت تأثیر نوع جیره غذایی بود (05/0 P<). میزان دوکوزاهگزانوئیک اسید (C22:6n3) DHA در کوپه‌پودهای تغذیه‌شده با مخلوط خشک‌شده میکرو جلبک‌ها به‌طور معناداری بیشتر (08/1±75/3 درصد) از سایر تیمارها بود. همچنین، کوپه‌پودهای مورد آزمون سطوح بالاتری از ایکوزاپنتانوئیک اسید EPA (C20:5n3) و DHA را نسبت به جیره‌های مربوطه خود نشان دادند که با توجه به محتوای پایین اسیدهای چرب بلند زنجیره غیراشباعی در جیره‌ها، A.trajani احتمالاً قادر به تجمع یا تبدیل زیستی اسیدهای چرب ضروری می‌باشد. بر اساس این مطالعه، همچنین با توجه به سطح بالاتر نسبت اسیدهای چرب ضروری DHA/EPA در تغذیه کوپه پودا با میکرو جلبک‌های خشک‌شده، پتانسیل استفاده از آن‌ها در زمان کمبود یا نزول کشت میکرو جلبک‌های زنده وجود دارد.
واژه‌های کلیدی: کوپه پود، Acanthocyclops trajani، اسید چرب ضروری، میکرو جلبک خشک.
متن کامل [PDF 238 kb]   (1731 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: شیلات
دریافت: 1398/12/20 | پذیرش: 1398/12/20 | انتشار: 1398/12/20
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Rahmati R, Esmaeili Fereidouni A, Rouhi A. Study on Nutritional value (Essential Fatty Acids) of the cyclopoid copepod Acanthocyclops trajani fed on different microalgal and herbal diets. 3 2020; 11 (4) :47-58
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-791-fa.html

رحمتی رحیمه، اسماعیلی فریدونی ابوالقاسم، روحی ابوالقاسم. بررسی ارزش غذایی (اسیدهای چرب ضروری) سیکلوپوئید کوپه پود Acanthocyclops trajani تغذیه‌شده با جیره‌های مختلف میکرو جلبکی و گیاهی. زیست شناسی دریا. 1398; 11 (4) :47-58

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-791-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 11، شماره 4 - ( زمستان 1398 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا Journal of Marine Biology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4710