[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
چاپ مقالات مربوط به کارهای تحقیقی دوسال اخیر (1398 یا 1397) در حداکثر در یک فصل 
..
IF

ضریب تاثیر  مجله زیست شناسی دریا در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال 1393 

 0.156 :(IF (ISC

http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx

..
ISC
این مجله در پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام(ISC) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی به آدرس زیر نمایه می باشد:
..
نرم افزار ویراستار
جهت انجام اصلاحات املایی، نوشتاری و ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
چاپ

ارسال تا نتیجه داوری مقاله 60 روز

..
:: دوره 10، شماره 3 - ( پاییز 1397 ) ::
جلد 10 شماره 3 صفحات 84-77 برگشت به فهرست نسخه ها
اثرات آرد هسته‌ی دانه‌ی انار ((Punica granatum بر فرا سنجه‌های رنگ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss).
حسین عمادی، حسین نگارستان، مینا سادات حیدری
چکیده:   (2578 مشاهده)
این تحقیق باهدف بررسی اثرات کاربرد آرد هسته­ی دانه­ی انار، به‌عنوان یک مکمل غذایی در جیره­ی غذایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و به‌منظور رشد بهتر و مطلوب‌تر فرا سنجه‌های رنگ، در مدت ۹۰ روز از آذرماه تا اسفندماه ۱۳۹۳ در مجموعه­ی آبزی اکسیر کوثر واقع در جنوب شرقی تهران انجام شد. جامعه آماری موردمطالعه شامل ۶۰۰ عدد بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان با میانگین وزن ۷۴/۶ گرم (انحراف معیار 34/1) و میانگین طول چنگالی ۵۰/۵ (انحراف معیار 14/0) سانتی‌متر، در ۵ گروه صفر، ۳، ۲، ۱ و ۴ تقسیم­بندی شدند. هر گروه ۳ تکرار داشت. ۴ تیمار اصلی، به ترتیب حاوی ۳، ۲، ۱ و ۴ درصد آرد هسته­ی دانه­ی انار بودند.
نتایج آزمایش‌های طیف‌سنجی رنگ نشان‌دهنده­ی افزایش فرا سنجه‌ی روشنایی یا شفافیت (*l) با بیشترین مقدار ۶۰/۵۸ و افزایش فرا سنجه از قرمز تا سبز (*a) با بیشترین مقدار ۹۴/۲ در ماهیان تیمار ۱ بود. هم‌چنین بیشترین میزان فرا سنجه‌ی از آبی تا زرد (*b) با مقدار ۱۲/۱۰ و مربوط به ماهیان گروه شاهد گزارش شد. این نتایج نشان دادند که کاربرد آرد هسته­ی دانه­ی انار در بهبود رنگ گوشت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان به‌خصوص در سطح ۱ درصد، دارای تأثیر معنی‌دار بوده است (p< 0/05) که احتمالاً به دلیل حضور رنگ‌دانه‌های مؤثر به‌ویژه آستاگزانتین، در آرد هسته­ی دانه­ی انار می‌باشد. لازم به ذکر است که این مقاله برگرفته از پایان­نامه­ی کارشناسی ارشد می­باشد.
واژه‌های کلیدی: قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)، آرد هسته‌ی دانه‌ی انار، فرا سنجه‌های رنگ.
متن کامل [PDF 549 kb]   (1749 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: شیلات
دریافت: 1397/9/19 | پذیرش: 1397/9/19 | انتشار: 1397/9/19
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The effects of pomegranate (Punica granatum) seed kernel meal on color parameters of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss). 3 2018; 10 (3) :77-84
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-687-fa.html

عمادی حسین، نگارستان حسین، حیدری مینا سادات. اثرات آرد هسته‌ی دانه‌ی انار ((Punica granatum بر فرا سنجه‌های رنگ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss).. زیست شناسی دریا. 1397; 10 (3) :77-84

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-687-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 10، شماره 3 - ( پاییز 1397 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا Journal of Marine Biology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4710