[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
چاپ مقالات مربوط به کارهای تحقیقی دوسال اخیر (1398 یا 1397) در حداکثر در یک فصل 
..
IF

ضریب تاثیر  مجله زیست شناسی دریا در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال 1393 

 0.156 :(IF (ISC

http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx

..
ISC
این مجله در پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام(ISC) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی به آدرس زیر نمایه می باشد:
..
نرم افزار ویراستار
جهت انجام اصلاحات املایی، نوشتاری و ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
چاپ

ارسال تا نتیجه داوری مقاله 60 روز

..
:: دوره 4، شماره 3 - ( پاییز 1391 ) ::
جلد 4 شماره 3 صفحات 78-69 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثربخشی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس دستگاه گوارش میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) بر درصد بقا و رشد آن در شرایط آزمایشگاهی
مهدی حیدریان ، مهران آوخ کیسمی ، غلامحسین محمدی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز
چکیده:   (6048 مشاهده)
این تحقیق به منظور بررسی تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و غلظت مناسب آن روی درصد بقاء و رشد میگوی جوان (Litopenaeus vannamei) اجرا گردید. در این آزمایش لاکتوباسیلوس جدا شده از دستگاه گوارش میگوی جوان به غذای تجاری پلت میگو به عنوان پروبیوتیک اضافه گردید. با خیساندن غذای میگو در سوسپانسیون لاکتوباسیلوس، 6 نوع جیره با غلظت های مختلف لاکتوباسیلوس در پلت شامل 1010، 109، 108، 107، 106 و کنترل، درون باکتری لاکتوباسیلوس تهیه شد. پس از 60 روز غذا دهی با این تیمارها، بچه میگوهایی که با لاکتوباسیلوس با غلظت 108 تغذیه شده بودند، بیش ترین افزایش وزن را از خود نشان دادند. میانگین افزایش وزن در تیمارها هر چه از غلظت 108 به 106 و هر چه از غلظت 108 به 1010 در جیره ها رفته، میانگین وزن روند نزولی نشان داد. همچنین در افزایش وزن،جذب غذا، رشد روزانه و ضریب تبدیل غذایی بین تیمارها و کنترل، اختلاف معنی دار آماری وجود دارد (05/P>0). با اضافه کردن لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس رشد و درصد بقاء میگوی جوان را به طور معنی داری بهبود بخشید (05/0>P). بنابراین می توان نتیجه گرفت که باکتری آزمایش شده می تواند به صورت یک پروبیوتیک با غلظت 108 سلول در گرم، در غذای میگوی جوان به کار رود.
واژه‌های کلیدی: لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، پروبیوتیک، درصد بقاء، Litopenaeus vannamei
متن کامل [PDF 770 kb]   (2532 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/11/1 | پذیرش: 1392/11/1 | انتشار: 1392/11/1
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Heydarian M, Avakh Keysami M, Mohammadi G. In-vitro study on effectiveness of Lactobacillus acidophilus on survival and growth rate of Litopenaeus vannamei. 3 2012; 4 (3) :69-78
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-51-fa.html

حیدریان مهدی، آوخ کیسمی مهران، محمدی غلامحسین. بررسی اثربخشی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس دستگاه گوارش میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) بر درصد بقا و رشد آن در شرایط آزمایشگاهی. زیست شناسی دریا. 1391; 4 (3) :69-78

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-51-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 4، شماره 3 - ( پاییز 1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا Journal of Marine Biology
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4710