این پژوهش در تابستان سال1387 در کارگاه تکثیر میگوی پارس آبزیستان در استان بوشهر (شهر دلوار) به مدت 10 هفته (2 هفته سازگاری و 8 هفته پرورش) انجام گرفت. تاثیر نوکلئوتید جیره در 5 سطح غذایی صفر، 15/0، 25/0، 35/0 و 5/0 درصد از جیره بر شاخص های رشد، بقاء و ماهی هامور معمولی (Epinepheluscoioides) با وزن میانگین آغازین 29/0±70/10 گرم و در مخازن 300 لیتری با تراکم ذخیره سازی 15 قطعه ماهی با سه تکرار در هر تیمار انجام شد. با وجود 5 تیمار، کل آزمایش حاوی 15 مخزن 300 لیتری بوده که هر مخزن با 15 قطعه ماهی ذخیره سازی شد. با توجه به بهبود پاسخ های رشد در تیمار 35/0 درصد بهترین رشد را داشته است .و بر اساس آزمون دانکن، در این مطالعه سطح 35/0 درصد از نوکلئوتید جیره برای استفاده در جیره ماهی هامور معمولی پیشنهاد می شود.
Zariffard E, Bahmani M, Khodadadi M, Mahmoudi N. Effects of Dietary Nucleotide on Growth Performance and survival of Epinephelus coioides. 3 2009; 1 (3) :102-114 URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-105-fa.html