مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا
سه شنبه 17 تیر 1404
|
English
[
Archive
]
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
هیات تحریریه
اهداف و زمینهها
اخبار نشریه
فرایند پذیرش مقالات
اصول اخلاقی انتشار مقاله و حقوق مادی و معنوی
بانک ها و نمایه نامه ها
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد مقاله
برای داوران
راهنمای داوران
فرایند داوری نشریه
اسامی داوران
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
بایگانی مقالات زیر چاپ
دوره 3، شماره 1 - ( بهار 1390 )
بررسی رژیم غذایی ماهی گوازیم دم رشته ای، گونه Nemipterus japonicus در آب های خلیج فارس (سواحل استان هرمزگان)
ص. 11-3
مهدی کشاورز میرزا محمدی
،
عبدالرحیم وثوقی
،
بابا مخیر
چکیده
(8127 مشاهده)
بررسی اثر تراکم و pH اسپرم بر درصد لقاح و نرخ تفریخ در تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin 1897)
ص. 19-13
حدیثه دادرس
،
شعبانعلی نظامی
،
حسین خارا
،
شهروز برادران نویری
چکیده
(8578 مشاهده)
بررسی فون ماکروبنتیک رودخانه های منتهی به دریاچه مخزنی پشت سد لار استان تهران
ص. 30-21
سید محمد صلواتیان
،
علی اف عادل
،
حمید عبدالله پور بی ریا
،
شعبانعلی نظامی بلوچی
،
اکبر پورغلامی مقدم
چکیده
(8252 مشاهده)
بررسی شیوع آلودگی های انگلی ماهی سفید (Rutilus frisii kutum Kamensky,1901) مهاجر به رودخانه تجن و تأثیر آن ها روی برخی فاکتورهای خونی
ص. 39-31
حسین خارا
،
زهرا رشیدی کارسالاری
،
علی اصغر سعیدی
،
شهریار بهروزی
،
مینا رهبر
،
محدثه احمدنژاد
چکیده
(8973 مشاهده)
بازنگری خانواده های موتو ماهیان (Engrauididae) و شگ ماهیان باله بلند (Pristigasteridae) از راسته شگ ماهی شکلان (Clupeiforms) در خلیج فارس و دریای عمان
ص. 52-41
پریسا دلفیه
،
احسان زهره بخش
،
فریدون عوفی
،
محمد کاظمیان
،
پیمان دلفیه
چکیده
(7960 مشاهده)
تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک (Prebiotic) اینولین بر روی رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)
ص. 59-53
سید مهیار میرا
،
رضا اکرمی
،
مسعود هدایتی فرد
چکیده
(7908 مشاهده)
اثر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر ترکیب اسید چرب و تغییرات کیفی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
ص. 71-61
مهران جواهری بابلی
،
شایان قبادی
چکیده
(8176 مشاهده)
اثرات منگنز به عنوان محرک رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss).
ص. 79-73
حسین عمادی
،
علی اصغر سعیدی
،
همایون حسین زاده صحافی
،
زهرا سموات
چکیده
(9146 مشاهده)
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS