[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
چاپ مقالات مربوط به کارهای تحقیقی دوسال اخیر (1398 یا 1397) در حداکثر در یک فصل 
..
IF

ضریب تاثیر  مجله زیست شناسی دریا در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال 1393 

 0.156 :(IF (ISC

http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx

..
ISC
این مجله در پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام(ISC) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی به آدرس زیر نمایه می باشد:
..
نرم افزار ویراستار
جهت انجام اصلاحات املایی، نوشتاری و ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
چاپ

ارسال تا نتیجه داوری مقاله 60 روز

..
:: دوره ۲، شماره ۴ - ( زمستان ۱۳۸۹ ) ::
جلد ۲ شماره ۴ صفحات ۴۶-۴۱ برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی اثر سطوح مختلف عصاره خام گیاه آلوئه ورا بر شاخص های رشد و میزان مقاومت در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی سیکلید (Amphiophus labiatus)
مجتبی علیشاهی
دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده:   (۵۴۸۳ مشاهده)
در این تحقیق اثر تجویز خوراکی عصاره خام گیاه آلوئه ورا در ماهی شیطان قرمز (Red devil) با نام علمی labiatus Amphilophus مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور سه غلظت 1/0، 5/0 و 1 درصد عصاره خام گیاه آلوئه ورا (در سه تکرار) با خوراک بیومار مخصوص ماهیان گوشتخوار مخلوط شده و ماهی‌ها به مدت 60 روز با این خوراک تغذیه گردیدند. تیمار کنترل با خوراک فاقد عصاره آلوئه ورا تغذیه شد. در انتهای دوره، فاکتورهای رشد مقایسه و تلفات طول دوره نیز بین تیمارها بررسی گردید. تیمارها در انتهای دوره با باکتری زنده آئروموناس هیدروفیلا چالش داده شدند و تلفات بعد از چالش بین تیمارها مقایسه گردید. نتایج مشخص کرد که تجویز میزان 5/0 و 1 درصد عصاره خام آلوئه ورا باعث افزایش معنی دار در درصد افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی و نرخ رشد ویژه می گردد (P<0.05). ولی خوراک حاوی 1/0 درصد عصاره آلوئه ورا تفاوت معنی داری در فاکتورهای رشد مورد بررسی ایجاد ننمود. تلفات بعد از چالش با باکتری آئروموناس هیدروفیلا نیز در تیمارهای 5/0 و 1 درصد عصاره آلوئه ورا کاهش معنی داری نسبت تیمار شاهد نشان داد ولی در تیمار 1/0 درصد تفاوت معنی داری مشاهده نگردید (P>0.05). بطور کلی می توان گفت مناسب ترین غلظت آلوئه ورا در خوراک برای تحریک رشد و افزایش مقاومت در برابر عفونت های باکتریایی، 5/0 درصد می باشد.
واژه‌های کلیدی: ماهی شیطان قرمز (Amphilophus labiatus)‏، آلوئه ورا، فاکتورهای رشد، آئروموناس هیدروفیلا‏‌، مقاومت
متن کامل [PDF 436 kb]   (۱۹۲۷ دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/11/11 | پذیرش: 1392/11/11 | انتشار: 1392/11/11
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Alishahi M. Effects of different levels of Aloe vera crude extract on the growth rate and resistance against Aeromonas hydrophila infection in Amphilophus labiatus. 3 2011; 2 (4) :41-46
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-93-fa.html

علیشاهی مجتبی. بررسی اثر سطوح مختلف عصاره خام گیاه آلوئه ورا بر شاخص های رشد و میزان مقاومت در برابر عفونت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا در ماهی سیکلید (Amphiophus labiatus). زیست شناسی دریا. ۱۳۸۹; ۲ (۴) :۴۱-۴۶

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-۱-۹۳-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 2، شماره 4 - ( زمستان 1389 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا Journal of Marine Biology
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4700