[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
چاپ مقالات مربوط به کارهای تحقیقی دوسال اخیر (1398 یا 1397) در حداکثر در یک فصل 
..
IF

ضریب تاثیر  مجله زیست شناسی دریا در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال 1393 

 0.156 :(IF (ISC

http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx

..
ISC
این مجله در پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام(ISC) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی به آدرس زیر نمایه می باشد:
..
نرم افزار ویراستار
جهت انجام اصلاحات املایی، نوشتاری و ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
چاپ

ارسال تا نتیجه داوری مقاله 60 روز

..
:: دوره 6، شماره 4 - ( زمستان 1393 ) ::
جلد 6 شماره 4 صفحات 60-51 برگشت به فهرست نسخه ها
مقایسه تأثیر پروبیوتیک‌های پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی، لاکتوکوکوس لاکتیس و ویتامین ث بر فاکتورهای کیفی آب و ترکیب لاشه میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)
سارا احمدی ، مهدی سلطانی ، مهدی شمسایی ، هومن رجبی اسلامی ، رحیم پیغان
چکیده:   (6196 مشاهده)
این تحقیق در مرکز توسعه آبزیان دریایی شهید کیانی منطقه‌ی چوئبده‌ی آبادان به‌منظور ارزیابی تأثیر پروبیوتیک‌های P‏ediococcus acidilactici و Lactococcus lactis و ویتامین ث بر فاکتورهای کیفی آب و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در یک دوره‌ی پرورش 3 ماهه انجام گردید. تیمار بندی شامل تیمار شاهد، تیمار پدیوکوکوس، تیمار لاکتوکوکوس با جیره غذایی حاوی 109×1 واحد کلنی در گرم و تیمار ویتامین ث بود. نتایج نشان داد که استفاده از مکمل-های فوق تأثیر مثبتی بر پارامترهای کیفی آب نداشته است (05/0P˃). کمترین میزان چربی خام و بیشترین مقدار خاکستر محاسبه‌شده در تیمار پدیوکوکوس و لاکتوکوکوس مشاهده گردید (05/0P˂)، درحالی‌که مصرف مکمل‌های غذایی باعث ایجاد تغییرات معنی‌داری در پروتئین خام و رطوبت در ترکیب لاشه میگو نگردید (05/0P˃).
واژه‌های کلیدی: پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی، لاکتوکوکوس لاکتیس، ویتامین ث، ترکیب لاشه، میگوی وانامی.
متن کامل [PDF 230 kb]   (1601 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: شیلات
دریافت: 1394/4/21 | پذیرش: 1394/4/21 | انتشار: 1394/4/21
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ahmadi S, Soltani M, Shamsaie M, Rajabi Islami H, Peyghan R. Comparative effect of Pediococcus acidilactici and Lactococcus lactis as probiotic and vitamin C on water quality parameters and carcass composition of white leg shrimp (Litopenaeus vannamei). 3 2015; 6 (4) :51-60
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-321-fa.html

احمدی سارا، سلطانی مهدی، شمسایی مهدی، رجبی اسلامی هومن، پیغان رحیم. مقایسه تأثیر پروبیوتیک‌های پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی، لاکتوکوکوس لاکتیس و ویتامین ث بر فاکتورهای کیفی آب و ترکیب لاشه میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). زیست شناسی دریا. 1393; 6 (4) :51-60

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-321-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 6، شماره 4 - ( زمستان 1393 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا Journal of Marine Biology
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4710