دوره 2، شماره 2 - ( تابستان 1389 )                   جلد 2 شماره 2 صفحات 74-65 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Faghani Langroudi H. The comparison between the effect of two dietary probiotics (Primalac® and Protexin®) on the growth and the survival rate of Caspian Sea common carp (Cyprinus carpio). 3 2010; 2 (2) :65-74
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-130-fa.html
فغانی لنگرودی حمید. مقایسه پروبیوتیکهای تجاری پروتکسین و پریمالاک در رشد و بقا کپور معمولی دریای خزر (Cyprinus carpio). زیست شناسی دریا. 1389; 2 (2) :65-74

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-130-fa.html


دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تنکابن
چکیده:   (6989 مشاهده)
در این پژوهش، کارایی پروبیوتیکهای پریمالاک و پروتکسین در غلظتهای مختلف (1/0، 3/0، 5/0 و 1 درصد) و یک تیمار شاهد در غذای ماهی کپور وحشی (Cyprinus carpio) در میزان رشد و بقای آنها و همینطور بار باکتریهای روده آنها (بار کلی میکروبی و لاکتوباسیلوس) در 60 روز مورد بررسی قرار گرفت. میزان ضریب رشد ویژه و وزن نهایی بچه ماهیان کپور در تیمارهای آزمایش نسبت به تیمار شاهد بالاتر بود و میزان تلفات و ضریب تبدیل غذایی کمتری را در عین حال نشان داد. بالاترین میزان رشد ویژه و کمترین میزان ضریب تبدیل غذایی در تیمار 1درصد پروبیوتیک پریمالاک حاصل گردید. با افزایش میزان پروبیوتیک در غذا، تعداد بار کلی میکروبی و لاکتوباسیلوس افزایش نشان داد.
متن کامل [PDF 1639 kb]   (3076 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1392/11/17 | پذیرش: 1392/11/17 | انتشار: 1392/11/17

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 All Rights Reserved | Journal of Marine Biology

Designed & Developed by : Yektaweb