[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
چاپ مقالات مربوط به کارهای تحقیقی دوسال اخیر (1398 یا 1397) در حداکثر در یک فصل 
..
IF

ضریب تاثیر  مجله زیست شناسی دریا در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) در سال 1393 

 0.156 :(IF (ISC

http://jcr.isc.gov.ir/AvgImpactingJournals.aspx

..
ISC
این مجله در پایگاه استنادی علوم ایران و جهان اسلام(ISC) به آدرس زیر نمایه می شود:
..
SID
این مجله در پایگاه جهاد دانشگاهی به آدرس زیر نمایه می باشد:
..
نرم افزار ویراستار
جهت انجام اصلاحات املایی، نوشتاری و ویرایشی می توان از برنامه زیر استفاده نمود:
..
چاپ

ارسال تا نتیجه داوری مقاله 60 روز

..
:: نحوه تنظیم مقاله ::

نویسنده محترم مسئول مکاتبات

احتراماً ضمن تشکر از انتخاب مجله پژوهشی زیست شناسی دریا جهت چاپ دستاورد های علمی و پژوهشی رعایت موارد ذیل ویرایش در اصلاح مقاله ارسال شده ضروری است:

۱. نویسندگان محترم نسبت به دریافت و تکمیل فرم تعهد اخلاقی(اینجا) و فرم تعارض منافع(اینجا) اقدام نمایند.

​۲. ذکر نام های علمی به صورت ایتالیک باشند.
۳. فونت B Mitra با سایز ۱۲ برای کلمات فارسی و فونت Times New Roman با سایز ۱۱ برای کلمات انگلیسی. عناوین چکیده، مقدمه، مواد و روش ها، نتایج، بحث و نتیجه گیری سپاسگزاری و منابع با فونت B Mitra و سایز ۱۲ و Bold باشند.

۴. درج نیم فاصله با استفاده از کلیدهای Ctrl و – به طور همزمان در بین کلمات ترکیبی مانند آن ها، نمونه ها، می شوند، طرح ها، شاخص ها.

۵. درج نام رفرنس ها در متن مقاله مطابق با آئین نامه نگارش مقاله و از ذکر اعداد به عنوان رفرنس در متن اجتناب گردد.

۶. ارائه کامل عنوان جدول یا شکل سبز بر نوع تحقیق ذکر نام فارسی و علمی نمونه مورد بررسی، مکان مورد بررسی و زمان آن، با فونت B Mitra سایز ۱۲ و Bold باشند.

۷. درج اعداد فارسی برای محورهای شکل ها با فونت B Mitra و سایز ۹ و درج فارسی واحدهای اندازه گیری و بعد قرار دادن حروف انگلیسی برای واحدها در پرانتز در محورهای شکل های ارائه شده در مقاله.

۸. ذکر کلمه شکل یا شکل ها برای نمودارهای ارائه شده.

۹. درج اعداد اعشاری با علامت ممیز و نه نقطه اعداد انگلیسی.

۱۰. ارائه فارسی اعداد در جداول با فونت B Mitra و سایز ۱۰ در جدول خطوط افقی فقط باشد مطابق با نگارش مقاله به شرح نمونه.

۱۱. ارائه اعداد فارسی برای نقشه ها، خروجی های رایانه ای.

۱۲. رعایت عدم قرار دادن فاصله بین کلمه و علامت کاما و قراردادن فاصله پس از کاما کلمه بعدی.

۱۳. عدم قراردادن فاصله بین کلمه و علامت نقطه و قراردادن فاصله پس از نقطه و کلمه بعد.

۱۴. قراردادن فاصله بین کلمه و پرانتز و عدم قراردادن فاصله بعد از پرانتز و کلمه و البته جهت بستن پرانتز نیز بین کلمه و پرانتز فاصله ای نیاز نمی باشد.

۱۵. عدم درج حروف عربی در کلمات فارسی مانند نمایید به شکل نمائید یا غذایی به شکل غذائی.

۱۶. رعایت و درج علائم مطابق با آیین نامه نگارش مقاله جهت منابع فارسی و انگلیسی.

۱۷. ارائه همزمان عنوان و نام نویسندگان و آدرس آنها به انگلیسی جهت چکیده انگلیسی مقاله.


بخش های مختلف یک مقاله می بایست شامل موارد زیر باشد و اصول ذکر شده در ان رعایت شود.

برگ مشخصات مقاله: هر مقاله باید دارای یک برگ مخصات مقاله شامل نام و نام خانوادگی نویسنده (گان)، مرتبه علمی، وابستگی ارگانی و نشانی به هر دو زبان فارسی و انگلیسی، شماره تلفن و فاکس و پست الکترونیکی و ارتباط مقاله با پایان نامه دانشجویی (در صورت وجود) باشد.

 عنوان: عنوان باید خلاصه، گویا و بیانگر محتویات مقاله بوده و از ۱۵ واژه تجاوز نکند. همچنین اگر مطالعه بر روی گونه خاصی یا مکان مشخصی صورت گرفته می بایست در عنوان نام علمی گونه و نام مکان ذکر شود.

چکیده: با توجه به این که، مراجعه کنندگان مقاله، در ابتدا از خلاصه مقاله جهت ارزیابی استفاده می کنند، و نظر به این که معمولاً خلاصه مقاله توسط مراکز و مؤسسات اطلاع رسانی علمی منتشر می گردد، لذا این قسمت از مقاله باید دقیق و روان بوده و حداکثر در ۳۰۰ کلمه شامل زمینه و هدف مطالعه، روش کار (انتخاب افراد، نمونه، روش مشاهدات وتحلیل داده ها)، نتایج (بیان مقادیر و سطوح معنی داری) و نتیجه گیری کلی آن تحقیق باشد. لازم به یاد آوری است که سال و محل انجام مطالعه می بایست در چکیده ذکر شود. چکیده انگلیسی نیز باید ترجمه کامل چکیده فارسی باشد.

واژگان کلیدی: ۳ تا ۵ کلمه بعد از چکیده فارسی و انگلیسی آورده شود.

مقدمه: مقدمه باید شامل هدف از مطالعه، بررسی پیشینه مطالعات و یک فرضیه احتمالی باشد. در این بخش پس از آوردن سابقه علمی در داخل و خارج از کشور، هدف مقاله بیان شود. تنها مراجع کاملاً مرتبط ذکر شده و داده ها و نتیجه گیری گزارش نشود.

مواد و روش‌ها: شامل شرح دقیق و کامل وسائل و تجهیزات و مواد مصرفی، تعداد، نوع و مشخصات نمونه ها، دستگاه هایی که برای انجام پژوهش بکار رفته با ذکر مشخصات کامل آنها، روش اجرای کار و نرم افزارهای بکار رفته می باشد. در صورتی که از روشهای متداول استفاده شده باشد از شرح آنها خودداری و به ذکر مأخذ اکتفا گردد، ولی چنانچه از روش جدیدی استفاده شده باشد، شرح کامل آن روش ضروری است. روش های آماری مورد استفاده به شیوه قابل درک و با استناد به مأخذ معتبر ارائه گردد. نقشه منطقه مورد مطالعه در صورت وجود در این بخش ارائه شود. کلیه مراحل مطالعه و پژوهش باید دارای منبع باشد. زمان و مکان پژوهش در این بخش قید شود.

نتایج: در برگیرنده نتایج حاصل از پژوهش به صورت متن، شکل یا جدول با ترتیبی منطقی می‌باشد. اشکال و جداول در بخش نتایج دارای اطلاعات تکراری و مشابه نباشند. کلیه جداول و اشکال باید دارای ارجاع در متن باشد.

بحث و نتیجه گیری: نتایج بدست آمده با توجه به نتایج سایر پژوهش‌های تجزیه و تحلیل شده و درباره آن بحث و نتیجه گیری به عمل آید. نگارنده در این قسمت می‌تواند پیشنهادهای لازم را جهت انجام بررسی‌های بعدی را نیز ارائه کند.

سپاسگزاری: در صورت ضرورت، تشکر و قدردانی از مؤسسات و افراد زیر عنوان سپاسگزاری قبل از منابع آورده شود.

منابع

ارجاع دهی در متن: ارجاع دهی منابع در متن مقاله عمدتاً در بخش مقدمه (به جهت ارائه پیشینه مطالعات) و بحث و نتیجه گیری (به دلیل مقایسه نتایج با سایر مطالعات) صورت می‌گیرد. تمامی ارجاعات موجود در متن مقاله می‌بایست در فهرست مقاله ذکر شود. روند بررسی مقالاتی که ارجاع دهی و فهرست منابع آنها دارای ایراد است طولانی خواهد شد. نحوه ارجاع دهی در مقاله (برای منابع فارسی و غیر فارسی) به یکی از صورت‌های زیر می‌باشد:

- یک نویسنده: حکیمی مفرد (۱۳۸۶) در مطالعه ای مشابه دریافت که ..............

- دو نویسنده: این اختلاف در مقدار محاسبه شده نشان می‌دهد .............. (احمدی و کریمی، ۱۳۹۰).

- بیش از دو نویسنده: حکیمی مفرد و همکاران (۱۳۸۸) در اظهار نظری متفاوت از نتایج فعلی ..............

- چند ارجاع مشابه: نتایج این مطالعه با سایر پژوهش‌های مشابه (حکیمی مفرد، ۱۳۸۶؛ احمدی، ۱۳۸۷؛ حسینی و همکاران، ۱۳۹۰) ..............

- (۲۰۱۱) Hakimi در مطالعه ای مشابه دریافت که ..............

-  Hakimi و همکاران (۱۹۹۹) در اظهار نظری متفاوت از نتایج فعلی ..............

- این اختلاف در مقدار محاسبه شده نشان می‌دهد .............. (Ahmadi and Karimi, ۲۰۰۹).

- نتایج این مطالعه با سایر پژوهش‌های مشابه (Ahmadi et al., ۲۰۰۹; Hakimi and Ahmadi, ۲۰۰۸) ..............

فهرست منابع
نکته مهم : منابع مقالات در نشریه علمی زن و فرهنگ طبق فرمت APA  تنظیم می شود. بر این اساس لطفا نویسندگان محترم قسمت منابع را علاوه بر قرار دادن در انتهای مقاله، بصورت فایل endnote تنظیم و به همراه مقاله در سامانه در قسمت فایل پیوست بارگزاری و ارسال فرمایند. 

منابع فارسی و به دنبال آن خارجی و به ترتیب حروف الفبا نام خانوادگی نویسندگان و نام سازمان‌ها می‌باشد، و از ارجاع منابع با عنوان بی نام باید خودداری گردد.

اگر منبع کتاب است: نام خانوادگی و مخفف نام تمامی نویسندگان، تاریخ انتشار، عنوان کامل کتاب، شماره چاپ، ناشر، صفحات.

 Martin, A. M., ۱۹۹۴. Aquacultral Applications In: Biotechnological Applications in Fisheries Processing ed. Martin A. M., First edition, Chapman and Hall press, pp.۳۷۱-۴۶۳.

Iwama, G. K., Pickering, A. D., Sumpter, J. P. and Schreck, C. B., ۱۹۹۷. Fish Stress and Health in Aquaculture. University Press, Cambridge, ۲۷۸ pp.

اگر منبع مورد نظر مجله است: نام خانوادگی و مخفف نام تمامی نویسندگان، تاریخ انتشار، عنوان مقاله، نام مجله، دوره (شماره)، صفحات.

مقاله در مجله به صورت:

 آذری تاکامی، ق.، مشکینی، س.، رسولی، ع. و امینی، ق.، ۱۳۸۳. بررسی اثرات تغذیه ناپلیوس Artemia urmiana غنی شده با ویتامین C روی رشد، درصد بقا و مقاومت در برابر استرس‌های محیطی در لاروهای قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss، مجله پژوهش و سازندگی، جلد۶۶: صفحات۳۲-۲۵.

Kusakabe, M., Todo, T., McQuillan, H.J., Goetz, F. W. and Young, G., ۲۰۰۲. Characterization and expression of steroidogenic acute regulatory protein and MLN۶۴ cDNAs in trout. Endocrinology ۱۴۳, ۲۰۶۲–۲۰۷۰.

Makhopadhyay, R. and Batiza, ۱۹۹۴. Basinal Seamounts and Seamount Chains of the Central Indian Ocean. Marine Geophisical Research. ۱۶(۴):۳۰۳-۳۱۵.

مقاله در همایش به صورت:

Nematollahi, M. A., Van Pelt, H. and Komen, J., ۲۰۰۶. Stress response during and after confinement in ۱۷-a hydroxylase deficient common carp (Cyprinus carpio L), VII th International Congress on the Biology of Fish, Newfoundland, Canada, P۱۷۰.

جدول و شکل: جداول موجود در مقاله تنها از طریق نرم افزار word تهیه شده و از قرار دادن جدول به صورت تصویر خودداری شود. تمامی جداول می بایست در متن همراه با شماره جدول دارای ارجاع و توضیحات کامل باشند. عنوان جدول در بالای آن و به صورت (جدول ۱: ....) قرار گیرد. در صورت نیاز توضیحات لازم به صورت زیر نویس در زیر جدول آورده شود و در متن جدول برای ارجاع به زیر نویس از علائم اختصاری مانند: *، † و.. استفاده شود. نتایج قید شده در جدول بجز موارد مهم، نباید در متن یا شکل آمده باشد.

تمامی تصاویر، نمودارها و نقشه های موجود در مقاله به عنوان شکل ارجاع داده شود و عنوان اشکال در زیر هر شکل و همراه با شماره به صورت (شکل ۱: ....) قرار گیرد. عنوان و اعداد محورهای نمودار می بایست به زبان فارسی باشد. تمامی شکل های موجود در مقاله به صورت رنگی قرار داده شود. حداکثر اندازه هر شکل ۱۵ در ۹ سانتی متر لحاظ شود. تمامی شکل های مقاله به یکی از فرمت های (TIF, EPS) و درجه تفکیک ۳۰۰ (۳۰۰ dpi) به صورت جداگانه (بخش الحاقات تکمیلی) به دفتر مجله ارسال گردد.

الحاقات تکمیلی: درصورت نیاز دفتر مجله به اسناد پژوهش، نویسندگان محترم مقاله می بایست فایل های تکمیلی مقاله خود را ( مانند: خروجی نرم افزارهای آماری، تصاویر محیطی یا صحرایی، نقشه، فیلم، فایل صوتی مصاحبه، پرسشنامه و ..) به صورت لوح فشرده به آدرس پستی دفتر مجله ارسال نمایند. این درخواست از طرف دستیار سردبیر فصلنامه و از طریق پست الکترونیک مجله پس از بررسی های اولیه به اطلاع نویسنده مسئول مکاتبات خواهد رسید.

اعداد و واحدها: تمامی اعداد و واحدهای به کار رفته در مقاله می بایست به زبان فارسی و بر حسب واحدهای سیستم متریک SI باشند. به عنوان مثال: ۵/۳۵ درجه سانتی گراد.

ملاحضات اخلاقی و حقوقی: مسئولیت علمی و اخلاقی مقاله بر عهده نویسنده یا نویسندگان خواهد بود.

نکات مهم:

بعد از چاپ مقاله دفتر مجله مدارک آن را تا شش ماه بایگانی و بعد از زمان مقرر معدوم می گردد.

واژه و یا عباراتی که به صورت علایم اختصاری به کار برده شده، در اولین استفاده به طور کامل در پرانتز ذکر گردند.

پس از چاپ مقاله، به تعداد نویسندگان هر مقاله نسخه چاپی به آدرس نویسنده مسئول مکاتبات ارسال خواهد شد.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 12290 بار   |   دفعات چاپ: 1183 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 23 بار   |   0 نظر
مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا Journal of Marine Biology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4660