دوره 7، شماره 1 - ( بهار 1394 )                   جلد 7 شماره 1 صفحات 64-53 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ashouri A R, Khara H, Yazdani Sadati M A, Kazemi R. Effects of dietary vitamin E and B2 on growth parameters in juvenile Ship Sturgeon, Acipenser nudiventris. 3 2015; 7 (1) :53-64
URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-352-fa.html
عاشوری علیرضا، خارا حسین، یزدانی ساداتی محمد علی، کاظمی رضوان الله. تأثیر ویتامی نهای توکوفرول )ویتامین E( و ریبوفلاوین ) B2 ( بر شاخ صهای رشد و تغذی های ماهی شیپ انگشت قد ) )Acipenser nudiventris. زیست شناسی دریا. 1394; 7 (1) :53-64

URL: http://jmb.ahvaz.iau.ir/article-1-352-fa.html


چکیده:   (4908 مشاهده)
ب همنظور بررسی تأثیر سطوح مختلف مکم لهای ویتامین E و B2 بر روند رشد، بچه تاس ماهی شیپ، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار در نظر گرفته شد. جیره شاهد فاقد مکم لهای ویتامین E و B2 بود. در سایر جیره های بعد به ترتیب 300 میل یگرم ویتامین E در کیلوگرم جیره، 20 میل یگرم ریبوفلاوین در کیلوگرم جیره، مخلوط ویتامین E و ریبو فلاوین به میزان 15 + 300،20 + 300 و 25 + 300 میل یگرم در کیلوگرم جیره شد. بچه ماهیان شیپ با وزن متوسط اولیه 5/ 1 ± 30 گرم به مدت 8 هفته تغذیه شدند و در پایان دوره پرورش شاخ صهای رشد )وزن و طول( و تغذی های )ضریب تبدیل، درصد افزایش وزن بدن، ضریب چاقی و میانگین رشد روزانه( در آ نها انداز هگیری شد. نتایج در پایان کار نشان داد که بین تیمارهای مورد بررسی ازنظر وزن و طول بدن ماهیان اختلاف معن یدار آماری مشاهده م یگردد ) 05 / P<0 (. ماهیانی که با غذای SFC حاوی 300+20( B2+E میلی گرم در کیلوگرم ( تغذیه شدند )تیمار 4( بیشترین افزایش وزن و طول را داشتند و در مقابل ماهیان تیمار شاهد کمترین افزایش وزن و طول را دارا بودند. همچنین بیشترین میزان ضریب تبدیل غذا، درصد افزایش وزن بدن، ضریب چاقی و میانگین رشد روزانه و وزن نهایی، بهبود و بالاترین شاخ صهای فو قالذکر و کمترین ضریب تبدیل غذا در ماهیان تغذیه شده از جیره حاوی 300 میل یگرم ویتامین E و 20 میل یگرم ریبوفلاوین مشاهده شد P<0/05( (. که مربوط به تیمار 4 یعنی 300+20( B2+ E میلی گرم در کیلو گرم( م یباشد. نتایج این مطالعه نشان م یدهد که مخلوط 300 میل یگرم ویتامین E و 20 میل یگرم ریبوفلاین در جیره موجب افزایش روند رشد، در بچه ماهی شیپ م یگردد.
متن کامل [PDF 800 kb]   (3101 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: شیلات
دریافت: 1394/7/19 | پذیرش: 1394/7/19 | انتشار: 1394/7/19

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله علمی پژوهشی زیست شناسی دریا می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 All Rights Reserved | Journal of Marine Biology

Designed & Developed by : Yektaweb